Stöd Talita

*

Många kvinnor som vill lämna prostitution, pornografi eller människohandel har ingen möjlighet att själva ta sig ur. Dessvärre är det långt ifrån alla som får hjälp ifrån samhället. Talita finns till för just dessa kvinnor, men för att vi ska kunna erbjuda dem att stanna hos oss, och få den hjälp de behöver, så är vi beroende av din gåva. Talitas uppdrag börjar när en kvinna flyttar in till oss, men det upphör inte bara för att hon flyttar ut. Vårt uppdrag slutar först när kvinnan fått ett förändrat liv.

Tack att du vill vara med.

Spontangåva:

Swish: 1230323923 Bankgironummer: 900-5984

If you want to make an international donation, you need the following information: IBAN: SE09 6000 0000 0004 1311 0478 / BIC/SWIFT adress: HANDSESS / Talita's address: Torogatan 55, 12265 Enskede, Sweden

För att swisha pengar krävs det att du har Swish-appen på din mobil eller surfplatta. Du kan hitta mer information om Swish på deras hemsida

Bli Månadsgivare

*

Ett bra sätt att vara med i Talitas arbete är att bli månadsgivare. Månadsgivarna ger Talita en trygghet och regelbundenhet som underlättar mycket när vi planerar för hur vi bäst kan hjälpa kvinnorna vi möter. Som regelbunden givare blir du själv en del av kvinnornas helandeprocess; en bit fast mark under fötterna på deras vandring mot ett förändrat liv.

Om du beslutat dig för att bli en av Talitas månadsgivare fyller du i kontaktformuläret nedan. Då får du automatiskt ett postutskick från Talita i slutet av varje månad samt vårt nyhetsbrev via mail några gånger per år.

Du bestämmer givetvis själv hur mycket du vill bidra med.

Om du vill rikta stödet till Göteborg, Mongoliet eller Rumänien, så ange det vid inbetalningen.

Ja tack!